Γιάννης Μανιάτης-Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου

Επιτυχημένη η αναδάσωση του ΣΠΑΤ στον Αγχεσμό (Τουρκοβούνια)

Περίπου 1.500 δενδρύλλια φυτεύτηκαν στην αναδασωτέα περιοχή των Τουρκοβουνίων στα όρια του Δήμου Γαλατσίου, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου για την Προστασία και την Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ), σε συνεργασία με τη Δ/νση Αναδασώσεως Αττικής και το Δήμο Γαλατσίου, την Κυριακή 20 Μαρτίου.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 24 Απρίλιος 2016 05:22)

Περισσότερα...

 

Ώρα μηδέν για τους ΟΤΑ

otaΤα τελευταία χρόνια, οι δήμοι της χώρας βρέθηκαν στη δύσκολη θέση να προσπαθούν να εξασφαλίσουν ένα αποδεκτό επίπεδο υπηρεσιών με μειωμένους πόρους, στα πλαίσια του κλίματος γενικευμένης λιτότητας που κυριαρχεί. 

Οι πολιτικές που επιβλήθηκαν από το κεντρικό κράτος, με συγχωνεύσεις-κατάργηση υπηρεσιών, διαθεσιμότητα-απολύσεις προσωπικού, εσπευσμένες συνταξιοδοτήσεις, απαγόρευση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού, υποβαθμισμένες σχέσεις εργασίας και μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων που ξεπερνά το 50%, επέφεραν την οικονομική, διοικητική και λειτουργική υποβάθμιση των ΟΤΑ. Και όλα αυτά, την ώρα που η πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε βασικό στυλοβάτη των τοπικών κοινωνιών, για να αντιμετωπιστούν σε μεγάλο βαθμό τα φαινόμενα φτωχοποίησης. Οι διευρυμένες λειτουργίες των υπηρεσιών των Δήμων και η δημιουργία νέων κοινωνικών δομών, με αυξημένες χρηματοδοτικές ανάγκες, που πολλές φορές στηρίζονται σε χρήματα του ΕΣΠΑ, αποτελούν βαρίδι στις Διοικήσεις των Δήμων, που στην κυριολεξία «μετράνε και το ευρώ τους».

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2015 15:00)

Περισσότερα...

 

Εκδήλωση ΣΠΑΤ:Έξι χρόνια Σύνδεσμος

O  Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων(ΣΠΑΤ) διοργανώνει το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 7:30μ.μ. εκδήλωση στο Καμίνι με θέμα

"Έξι χρόνια Σύνδεσμος:Δράσεις της Αυτοδιοίκησης για το Περιβάλλον"

Περισσότερα...

 

ΣΠΑΤ:Πιο "πράσινα τα Τουρκοβούνια!

Ακόμα πιο «πράσινη» έγινε η περιοχή των Τουρκοβουνίων, ύστερα από τη δενδροφύτευση που διοργάνωσε το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, τις υπηρεσίες των Δήμων – μελών του Γαλατσίου, Νέας Ιωνίας και Φιλοθέης- Ψυχικού.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 22 Μάρτιος 2015 07:09)

Περισσότερα...

 

Επανεξελέγη ο Γιάννης Μανιάτης Πρόεδρος του ΣΠΑΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Μετά από εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην έδρα τουσύμφωνα με το άρθρο 246 παρ. 7 εδαφ. 4 του Ν. 3463/2006 όπως ισχύει σήμερα, για την ανάδειξη Προέδρου, Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014,Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου εξελέγη ο κ. Ιωάννης Μανιάτης,Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου.Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου η κα Μαρία Ελένη Τρέζου, Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης- Ψυχικού και Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής ο κ. Φώτης Τσομπάνογλου, Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 22 Μάρτιος 2015 06:56)

Περισσότερα...

 

Προεκλογική ομιλία στο Καμίνι...

Πηγή:G-Magazine

Ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης άνοιξε πρώτος το χορό των προεκλογικών συγκεντρώσεων των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων το Μάρτιο, και τον έκλεισε τελευταίος, με μια πολυπληθή προεκλογική συγκέντρωση στο Καμίνι, χθες το απόγευμα.

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 14:00)

Περισσότερα...

 
Ροή Ειδήσεων
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
Τουρκοβούνια

maniatisite10

Διαφήμιση
Bρείτε με και στο...
Διαφήμιση

Eφημερίδες
Διαφήμιση
Πείτε τη γνώμη σας
Είστε ευχαριστημένοι από τις δενδροφυτεύσεις?
 
Διαφήμιση