Γιάννης Μανιάτης-Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου

Οικολογία & Τοπικότητα: Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης


Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος , ο Δήμος Γαλατσίου και η Υπηρεσία Πρασίνου και Περιβάλλοντος,  πραγματοποίησαν εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων “Θάνος Κωτσόπουλος” στο  Δημαρχιακό Μέγαρο  με θέμα :Οικολογία & Τοπικότητα: Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 16 Ιούνιος 2013 06:43)

Περισσότερα...

 

Let's Do It ..Γαλάτσι!!

Ο Δήμος Γαλατσίου, συμμετείχε στην εθελοντική δράση Let's Do It Greece στις 14 Απριλίου που είχε σαν σκοπό τον καθαρισμό της Ελλάδας σε μια μέρα. Ο τόπος που πραγματοποιήθηκε η δράση για τον Δήμο μας, ήταν ο Λόφος Κόκκου.

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 16 Απρίλιος 2013 19:18)

Περισσότερα...

 

Αναδάσωση Τουρκοβουνίων

Με ενθουσιασμό και μεγάλη συμμετοχή εθελοντών, μαθητών, φορέων και κατοίκων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου δεντροφύτευση στην περιοχή των Τουρκοβουνίων.

Η δράση οργανώθηκε από τον Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ) και συμμετείχε και ο Δήμος Γαλατσίου ο οποίος είναι και ιδρυτικό μέλος του.

Περισσότερα...

 

Αναδάσωση στα Τουρκοβούνια

Tην Κυριακή το πρωί 3 Μαρτίου, ο Δήμος Γαλατσίου συμμετέχει στην αναδάσωση των Τουρκοβουνίων,που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία & Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων...

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 12 Μάρτιος 2013 18:41)

Περισσότερα...

 

Στραβός είναι ο Γιαλός ……ή στραβά αρμενίζουμε

Άργησε να πάρει θέση η ΚΕΔΕ στο θέμα της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (7 Δεκεμβρίου), αν και ήταν γνωστά τα σχεδιαζόμενα και αναφερόμενα στο Ν. 4093 πολύ καιρό πριν  ψηφιστεί από τη συγκυβέρνηση. Άρχισε να αφυπνίζεται μετά από τις δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Τελευταία Ενημέρωση (Σάββατο, 29 Δεκέμβριος 2012 07:27)

Περισσότερα...

 

Ώρα μηδέν για τους ΟΤΑ

Σε ασφυκτικό κλοιό οι δήμοι με την τραγική οικονομική κατάσταση και μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε νέες περικοπές των ΚΑΠ (Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι) κατά 30 ℅ , με αποτέλεσμα την κατάλυση του κοινωνικού ρόλου του θεσμού και τη σταδιακή κατάργηση των κοινωνικών δομών.Ήδη την τελευταία τριετία σημειώθηκε μείωση τον πόρων για λειτουργικές δαπάνες κατά 60℅, ενώ παράλληλα εκχωρήθηκαν αρμοδιότητες μέσω του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ χωρίς τους αντίστοιχους πόρους.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 14 Οκτώβριος 2012 07:19)

Περισσότερα...

 
Ροή Ειδήσεων
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
Τουρκοβούνια

maniatisite10

Διαφήμιση
Bρείτε με και στο...
Διαφήμιση

Eφημερίδες
Διαφήμιση
Πείτε τη γνώμη σας
Είστε ευχαριστημένοι από τις δενδροφυτεύσεις?
 
Διαφήμιση