Γιάννης Μανιάτης-Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου

Aναδάσωση στο λόφο Φιλοθέης

maniatisanad18

Μια ακόμη προσπάθεια για να πρασινίσει το βουνό μας έγινε σήμερα από τον Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων.

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2018 13:54)

Περισσότερα...

 

Έως την Πέμπτη οι προθεσμίες για την υποβολή αντιρρήσεων, στον Δασικό Χάρτη Γαλατσίου!

Η Γενική Διεύθυνση Δασών& Αγροτικών Υποθέσεων  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, με ανάρτηση στο Διαύγεια  

Τροποποιεί  την υπ΄αριθ. 318/6977/27-1-2017(ΑΔΑ:Ω15ΞΟΡ1Κ-ΝΜΜ) απόφαση ‘Ανάρτηση δασικού Χάρτη Δήμου Γαλατσίου Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών και πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχόμενου του’ κατά το τμήμα που αφορά στις προθεσμίες και τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αντιρρήσεων ως εξής:

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 07:09)

Περισσότερα...

 

“Αναδάσωση στον Αγχεσμό (Τουρκοβούνια)

Δελτίο Τύπου

Ακόμα πιο «πράσινη» έγινε η περιοχή στον Αγχεσμό (Τουρκοβούνια) , ύστερα από τη δενδροφύτευση που διοργάνωσε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ), σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, τον Δήμο Γαλατσίου, τον Σύλλογο «Δράση για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και την Ποιότητα Ζωής» και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Γαλατσίου. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί την 11η κατά σειρά δενδροφύτευση που έχει πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος από το 2009, όπου και ιδρύθηκε.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 22 Απρίλιος 2018 14:51)

Περισσότερα...

 

Μια ακόμα πετυχημένη αναδάδωση από τον Σ.Π.Α.Τ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 19 Μαρτίου ,μια ακόμα αναδάσωση του ΣΠΑΤ,με την συνεργασία της Διεύθυνσης Αναδασώσεως Αττικής, του Δήμου Γαλατσίου, του  Συλλόγου ΔΡΑΣΗ, τοτ 1ου Συστήματος  Προσκόπων Γαλατσίου,τους Δήμους μέλη του Συνδέσμου -Νέας Ιωνίας- Φιλοθέης - Ψυχικού..και τους εθελοντές και φίλους του περιβάλλοντος που συμμετείχαν για άλλη μια φορά ενεργά και ουσιαστικά. 

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 18:00)

Περισσότερα...

 

Ανά 4ετία πάλι και απλή αναλογική στις Δημοτικές εκλογές

Μεγάλες οι αλλαγές στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές
Όλες οι προτάσεις του υπουργείου για Καλλικράτη: Αντιδήμαρχοι και από άλλο συνδυασμό, 3μελή και εκτός ψηφοδελτίων τα τοπικά στα χωριά, με απλή αναλογική οι δημοτικοί σύμβουλοι, ανά τετραετία Οκτώβριο και όχι ανά πενταετία οι εκλογές κλπ

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 19 Μάρτιος 2017 20:55)

Περισσότερα...

 

«Βιώσιμη αστική ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος σε περίοδο οικονομικής κρίσης».

Στις 6 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα του Περιβάλλοντος με θέμα: «Βιώσιμη αστική ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος σε περίοδο οικονομικής κρίσης». Η Εκδήλωση, οργανώθηκε από το Σύνδεσμο των τριών Δήμων, Γαλατσίου, Ν. Ιωνίας και Φιλοθέης-Ψυχικού (ΣΠΑΤ) και έγινε σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γαλατσίου «ΚΑΜΙΝΙ».

Περισσότερα...

 
Ροή Ειδήσεων
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
H KAΘHMEPINH : Επικαιρότητα
Τουρκοβούνια

maniatisite10

Διαφήμιση
Bρείτε με και στο...
Διαφήμιση

Eφημερίδες
Διαφήμιση
Πείτε τη γνώμη σας
Είστε ευχαριστημένοι από τις δενδροφυτεύσεις?
 
Διαφήμιση