Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Αγαπητές Φίλες και φίλοι,

Οι επόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές πλησιάζουν. Η εκλογική αυτή αναμέτρηση είναι κρίσιμη, διότι καλούμαστε να αναδείξουμε τους νέους τοπικούς άρχοντες της χώρας μας, σε μια συγκυρία που χαρακτηρίζεται από:

  • Ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, που βιώνουμε καθημερινά όλοι μας.
  • Την μεγάλη θεσμική αλλαγή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την εφαρμογή του νόμου «Καλλικράτης». Ενός νόμου που εισάγει θεσμικές αλλαγές καθώς και νέες απαιτήσεις και αρμοδιότητες στην τοπική αυτοδιοίκηση. 

Πριν από τέσσερα χρόνια πολίτες από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, συγκροτήσαμε τη δημοτική μας κίνηση με επικεφαλής τον καταξιωμένο γιατρό κο Κυριάκο Τσίρο. Με οδηγό την εμπιστοσύνη που μας δείξατε  προτάξαμε το συμφέρον της πόλης μας. Δουλέψαμε σκληρά χωρίς αποκλεισμούς. Συνεργαστήκαμε με όλες τις κοινωνικές ομάδες για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της πόλης. Πιστέψαμε  και φέραμε ένα νέο ήθος στη διοίκηση του Δήμου μας, με διαφάνεια ανθρωπιά, ευγένεια και ανοιχτές πόρτες για όλους τους πολίτες, διαγράφοντας και αφήνοντας πίσω πρακτικές του παρελθόντος.

 Οικοδομήσαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια μια τίμια σχέση μεταξύ μας

    Στις 7 Νοεμβρίου θα σταθούμε μπροστά σε όλα αυτά που πετύχαμε και θα αποφασίσουμε ξανά αν θα προχωρήσουμε ακόμα παραπέρα. Ακόμα πιο ψηλά για αυτά που μπορούμε, για όσα μένουν να γίνουν, για το Γαλάτσι που μας αξίζει!

   Σ’ αυτή την καθοριστική αναμέτρηση, δηλώνω ξεκάθαρα ότι θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια  μας  συμμετέχοντας από τη θέση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό  «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ » του Δημάρχου Κυριάκου Τσίρου, που τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας στις εκλογές του 2006.

Γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου σε όλους εσάς που είστε φίλοι μου όχι από τυπική υποχρέωση. Το θεωρώ αυτονόητη πράξη καθήκοντος, γιατί μας συνδέουν κοινοί αγώνες και μοιραζόμαστε, κοινές ελπίδες και οράματα για την πόλη μας.

    Όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα με  συνέπεια χωρίς παρεκκλίσεις και καιροσκοπισμούς τις αρχές και τις θέσεις της δημοτικής παράταξής μας από όποια θέση και αν βρέθηκα.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με τιμήσατε και με επανεκλέξατε Δημοτικό Σύμβουλο. Διετέλεσα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού και τώρα κατέχω τη θέση του Αντιδημάρχου Πρασίνου & Περιβάλλοντος. Πιστεύω  ότι ανταποκρίθηκα με συνέπεια στην αγάπη και την εκτίμηση σας στο πρόσωπό μου. Έχουν γίνει ήδη πολλά.

1. Αποκτήσαμε τα οικόπεδα Φαύνου - Παπαφλέσσα και Απειράνθου - Λυκούργου.

2. Εκσυγχρονίσαμε τον  Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου

3. Μετατρέψαμε το ‘Ν.Π Πνευματικό Κέντρο’ σε ‘Πολιτιστικό Οργανισμό με νέες πολιτιστικές δραστηριότητες για τη νεολαία του Γαλατσίου         και προχωρήσαμε στην επαναδραστηριοποιήση της ξεχασμένης για χρόνια Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

4. Αναπλάσαμε κεντρικές και περιφερειακές οδικές αρτηρίες στην πόλης.

5. Δημιουργήσαμε τον πρώτο βρεφονηπιακό σταθμό που έλλειπε από την πόλη μας.

6. Παρέχουμε δωρεάν φροντιστήρια σε οικονομικά αδύνατους μαθητές καικαλύπτουμε  τις πρωτογενείς  ανάγκες 250 απόρων οικογενειών του Δήμου μας

7. Ολοκληρώσαμε το ΚΑΜΙΝΙ που θα στεγάσει τη Δημοτική Θεατρική Σκηνή και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

8. Δημιουργήσαμε το 4ο ΚΑΠΗ, Υποσταθμό ΕΚΑΒ, Δημοτικό ιατρείο, θερινό Camp.

9.   Αναπλάσαμε και δεντροφυτεύσαμε 38 στρέμματα στο Λατομείο Λεβεντάκη

10. Μηδενική αύξηση δημοτικών τελών το 2010.

11. Εφαρμόσαμε το πρόγραμμα ανακύκλωσης.

12. Αποτρέψαμε την εμπορευματοποίηση του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου.

 Δουλέψαμε σκληρά και έχουμε τη γνώση και την εμπειρία, ώστε να ανταποκριθούμε επάξια στις απαιτήσεις σας και το νέο περιβάλλον που δημιουργείται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

      Δεν ανήκω στους ανθρώπους που πορεύονται με υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Ανήκω σ’ αυτούς που μάχονται και προσπαθούν. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω καθοριστικά και να συμβάλλω στην προσπάθεια του Συνδυασμού μας ώστε να ολοκληρώσουμε το έργο μας για ένα ανθρώπινο Γαλάτσι.

      Σε αυτή την προσπάθεια αισθάνομαι ότι έχω ακόμα πολλά να προσφέρω.        Για τους λόγους αυτούς ζητώ πάλι τη στήριξη  σας. Να είσαστε βέβαιοι,  ότι για άλλη μια φορά θα προσπαθήσω να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας.

 Σας καλώ να δώσετε μαζί μας τη μάχη των Δημοτικών Εκλογών.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας, να είστε και πάλι δίπλα μας σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές.

                           

Με εκτίμηση

Γιάννης Μανιάτης

Αντιδήμαρχος Πρασίνου

 ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΑΖΙ – ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

 

 

 

                                  

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 05 Σεπτέμβριος 2010 19:57)

 
Τουρκοβούνια

maniatisite10

Διαφήμιση
Bρείτε με και στο...
Διαφήμιση

Eφημερίδες
Διαφήμιση
Πείτε τη γνώμη σας
Είστε ευχαριστημένοι από τις δενδροφυτεύσεις?
 
Διαφήμιση