Πετυχημένη η εκδήλωση για το περιβάλλον

Επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση για την προστασία του περιβάλλοντος, που διοργάνωσε ο Πρόεδρος του  ΣΠΑΤ και υπεύθυνος του Τομέα Πρασίνου του Δήμου Γαλατσίου, κ. Γιάννης Μανιάτης, χθες το απόγευμα, στην αίθουσα του Καμινιού της Καραϊσκάκη. Η προσέλευση του κοινού, παρά την κακοκαιρία, ήταν τόσο μεγάλη,  που ο κεντρικός ομιλητής, ο κ. Μανώλης Θεοδωρίδης, σχολίασε εντυπωσιασμένος: «Φαίνεται ότι ο κ. Μανιάτης με κάποιο τρόπο κατάφερε να σας φέρει όλους εδώ σήμερα…».

 

Ο κ. Μανιάτης ανέλυσε τις πολιτικές για την προστασία των Τουρκοβουνίων, που ασκούνται τα τελευταία χρόνια από το ΣΠΑΤ, τονίζοντας ότι πιστεύει στη συνέχισή τους με  την ίδια συνέπεια και όραμα από τις νέες Διοικήσεις, που θα προκύψουν στις δημοτικές εκλογές. Ο κ. Θεοδωρίδης (περιβαλλοντολόγος-κτηνίατρος)  ανέλυσε τη χρησιμότητα για το περιβάλλον και την αγροτική οικονομία της σποροφύτευσης, και ειδικότερα της δενδροφύτευσης με βελανιδιές. Παράλληλα, υπήρχε προβολή φωτογραφιών με εικόνες από δενδροφυτεύσεις και δάση, τόσο στην περιοχή των Τουρκοβουνίων, όσο και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

 

Ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις από το κοινό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κ. Τσίρος, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γ. Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Τσιρώνης, οι Αντιδήμαρχος Ν. Νίκου και Κ. Δήμου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ν. Μαγκανάρης, Ν. Κάζαγλη και οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Παπαδόπουλος και Λ. Κατσαρίδη.

 

ΠΗΓΗ:G-Magazine

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2014 21:59)

 
Τουρκοβούνια

maniatisite10

Διαφήμιση
Bρείτε με και στο...
Διαφήμιση

Eφημερίδες
Διαφήμιση
Πείτε τη γνώμη σας
Είστε ευχαριστημένοι από τις δενδροφυτεύσεις?
 
Διαφήμιση