ΣΠΑΤ:Πιο "πράσινα τα Τουρκοβούνια!

Ακόμα πιο «πράσινη» έγινε η περιοχή των Τουρκοβουνίων, ύστερα από τη δενδροφύτευση που διοργάνωσε το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, τις υπηρεσίες των Δήμων – μελών του Γαλατσίου, Νέας Ιωνίας και Φιλοθέης- Ψυχικού.

Η συγκεκριμένη αποτελεί την 9η κατά σειρά δεντροφύτευση που έχει πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος από το 2009, όπου και ιδρύθηκε. Ο καλός καιρός βοήθησε στην προσέλευση ικανοποιητικού αριθμού συμπολιτών μας, οι οποίοι κατάφεραν να φυτέψουν πάνω από 1.000 δενδρύλλια στην περιοχή των Τουρκοβουνίων, στα διοικητικά όρια του Δήμου Νέας Ιωνίας. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο συνάντησης, συμβάλλοντας έτσι δυναμικά στην προσπάθεια αναζωογόνησης του ζωτικού πνεύμονα των Τουρκοβουνίων καθώς επίσης και στην ανάδειξη του χώρου αυτού ως χώρου αναψυχής και πρασίνου για την απόλαυσή του από όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες αλλά και κατοίκους του λεκανοπεδίου.

Το «παρών» στην εθελοντική αυτή δράση του ΣΠΑΤ έδωσαν από την πλευρά της αυτοδιοίκησης και των τριών Δήμων –μελών, εκτός από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γιάννη Μανιάτη, Δημοτικό Σύμβουλο Γαλατσίου, την Αντιπρόεδρο κα Μαρία Ελένη Τρέζου, Δημοτική Σύμβουλο Φιλοθέης-Ψυχικού και τα μέλη κ.κ. Φώτιος Τσομπάνογλου και Ιωάννης Οικονόμου, Δημοτικοί Σύμβουλοι Νέας Ιωνίας και Γαλατσίου αντίστοιχα, οι Δήμαρχοι του Δήμων Γαλατσίου, Νέας Ιωνίας και Φιλοθέης Ψυχικού κ.κ. Γεώργιος, Μαρκόπουλος , Ηρακλής Γκότσης και Παντελής Ξυριδάκης , οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Δερεδίνης, Παναγιώτης Δαβίλλας, Μάνος Ελευθερίου καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθανάσιος Μπούρας και Σάββας Χατζηκωνσταντίνου- εντεταλμένος σύμβουλος για τα τεχνικά έργα. Επίσης στην αναδάσωση παρευρέθηκε ο κ. Ιωάννης Παπαγεωργίου, Πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ν. Ψυχικού. Ο Σύνδεσμος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές που έδωσαν το παρόν και να ενημερώσει ότι πρόκειται να συνεχίσει τη διοργάνωση ανάλογων εθελοντικών δράσεων αναδασώσεων και καθαρισμών στα Τουρκοβούνια και τους επόμενους μήνες.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου

Γιάννης Μανιάτης

 

 

Μαραθωνοδρόμου 95, 15452 Ψυχικό                          

 

               Τηλ.: 210 6794000, εσωτ. 752                                                

 

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 22 Μάρτιος 2015 07:09)

 
Τουρκοβούνια

maniatisite10

Διαφήμιση
Bρείτε με και στο...
Διαφήμιση

Eφημερίδες
Διαφήμιση
Πείτε τη γνώμη σας
Είστε ευχαριστημένοι από τις δενδροφυτεύσεις?
 
Διαφήμιση