Εκδηλώσεις

Πλήθος φίλων τίμησαν τη συγκέντρωση

 theofilos1Την Δευτέρα το βράδυ ο Γιάννης Μανιάτης υποδέχθηκε στο κέντρο Θεόφιλος εκατοντάδες φίλους, που προσήλθαν για να του εκφράσουν τη στήριξή τους και σ' αυτές τις εκλογές.  

Το πλήρες κείμενο της ομιλίας του:  

Η φετινή εκλογική αναμέτρηση είναι κρίσιμη , γιατί σε δυο βδομάδες καλούμαστε να αναδείξουμε τις τοπικές αρχές σε όλη τη χώρα,  σε μια χρονική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από

-    Ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, που δυστυχώς βιώνουμε καθημερινά όλοι μας. Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, μικρομεσαίοι  με αύξηση της ανεργίας

-    Τη μεγάλη θεσμική αλλαγή της τοπικής αυτοδιοίκησης με την εφαρμογή του Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Ενός νόμου που εκτός από τις συγχωνεύσεις Δήμων, εισάγει θεσμικές αλλαγές και νέες απαιτήσεις και αρμοδιότητες στην Τ.Α.

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 28 Οκτώβριος 2010 06:30)

Περισσότερα...

 

Προεκλογική συγκέντρωση

theofilos
 

«100 πάρκα και χώροι πολιτισμού»

proskopoi100

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής 27 Ιουνίου 2010 στο Λόφο του Παιδιού, από την Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων σε συνεργασία με τον Δήμο Γαλατσίου,η δράση με τίτλο «100 πάρκα και χώροι πολιτισμού».  

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 29 Ιούνιος 2010 05:29)

Περισσότερα...

 

«100 πάρκα και χώροι πολιτισμού»

Μια δράση ευαισθητοποίησης του κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος,που διοργανώνει η  Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, στο πλαίσιο των δράσεων εορτασμού για την 100ετία του Ελληνικού Προσκοπισμού.στο Γαλάτσι, η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Δήμου, στο Λόφο Παιδιού.

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 22 Ιούνιος 2010 04:08)

Περισσότερα...

 

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2009

Με μεγάλη επιτυχία και με προσέλευση πλήθος κόσμου διεξήχθηκαν οι μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις. που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου το καλακαίρι του 2009.

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 07 Ιούνιος 2010 14:11)

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Τουρκοβούνια

maniatisite10

Διαφήμιση
Bρείτε με και στο...
Διαφήμιση

Eφημερίδες
Διαφήμιση
Πείτε τη γνώμη σας
Είστε ευχαριστημένοι από τις δενδροφυτεύσεις?
 
Διαφήμιση